018-444 03 90

Om oss och vårt koncept

Sushi of Sweden är ett unikt restaurangkoncept som erbjuder japansk mat på ett svenskt vis.

Miljön och råvarorna. För Sushi of Sweden är de mycket viktiga. Vår fisk väljs noga från Världsnaturfonden WWF:s gröna lista, vi har tagit några steg i rätt riktning men självklart har vi mycket arbete kvar. Vi arbetar med grönsaker, färska örter, ostar och även kött. Det ger vår sushi hög kvalitet och fantastiska smakupplevelser.

Som gäst hos Sushi of Sweden möts du utav makirullar med lite annorlunda fyllningar än vad du kanske är van vid, så som sirapsstekt vitkål och lingonkräm. Kräftskagen, renstek med pepparrotskräm och varmrökt lax med dillmajonnäs. Valet av traditionella svenska råvaror i kombination med japansk mattradition och ger oanade variationer. Så beställ din mat här på hemsidan då du i lugn och ro kan välja mellan alla olika smakkombinationer på vår meny.

Sushi of Sweden erbjuder mer än sushi. Vi har även de traditionella varma japanska maträtterna vilket ger variation och kittlar smaklökarna.

Vana sushiätare brukar efter ett tag uppleva ett lätt beroende, den där sugande känslan som bara går att stilla med smaken av rå fisk i kombination med det syrliga sushiriset och den salta sojan. 
Sociala medier

       

Copyright © Sushi Of Sweden

All material på denna webbsida är
skyddad enligt lagen om upphovsrätt.

Få tag på oss!

Mail: info@sushiofsweden.se